Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Tinder per a promocionar Instagram

Tinder per a promocionar Instagram

Tinder / Per

Tinder per a promocionar Instagram<

Tinder per a promocionar Instagram. Realment funciona? Perquè sembla que sí, encara que sembli increible. Suposo que molts usuaris de Tinder s'hauran adonat. Molta gent posa en la seva descripció el seu usuari d'Instagram. I no posa res més. En alguns casos, arriba a dir que no usa Tinder i que prefereix que li enviin missatges privats per Instagram. Què s'aconsegueix amb això? Fer amistats o aconseguir parella és obvi que no. Però augmentar considerablement el número de "followers" en la xarxa social de fotografrías, sí.

Partim d'una base: Tinder és una aplicació amb errors. Però siguem sincers, els missatges habitualment funcionen bé. I continuem sent sincers: si un té les dues aplicacions installades, les pot usar per igual. és a dir, hi ha gent que està en Tinder amb l'únic objectiu d'augmentar la seva xarxa de seguidors en Instagram. I en el cas que em toca, perquè sóc home, ho he vist en molts perfils de noies o dones. Especialment noies joves, de 20-25 anys.

Usar Tinder per a promocionar Instagram és totalment normal. Però em sorprèn que hi hagi una sola persona que pensi que seguint a aquesta noia aconseguirà una amistat o alguna cosa més. El simple fet que aquesta noia tingui més de 10 mil seguidors ens ha de donar una idea que no aconseguirem allò per al que estem usant Tinder. Ni amistat, ni amor, ni sexe. Ni tan sols una miserable salutació.

Ès evident que cada persona farà el que estimi oportú, però em sembla absurd seguir-los el joc a aquestes persones. Existeixen altres mètodes per a aconseguir seguidors en Instagram. I molts són gratuits. Enganyar a una altra persona amb una futurible amistat o una simple conversa no em sembla bé. No caigueu en el parany, no val la pena perdre el temps així.


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.