Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Amor

Amor

Secció de notícies relacionades amb l'amor. Aquí pots trobar una àmplia varietat d'articles i publicacions relacionades amb el món de l'amor. Tot el que té a veure amb les relacions, el zodíac, la salut, el sexe. També realitzarem recerques i reflectirem els resultats en diferents articles. L'amor com a acció i no com a caiguda de la destinació, sobre el qual no tenim poder de decisió. Es tria a la persona, es tria la passió. A tot arreu, Cupido apareix d'una forma o una altra, deixant a dues persones pobres i desprevingudes que no saben el que els va succeir. Gaudeix la vida i aprofita l'oportunitat de conèixer gent nova.


Amor al maig segons l'horòscop

Amor al maig segons l'horòscop, què diu el zodíac? Estem en un mes propici per a trobar parella. Analitzarem cada signe zodiacal i pronosticar si trobaràs l'amor aquest mes. Els dotze signes vénen carregats de notícies positives. Tant per a elles com per a ells; tant per als que tenen parella com per als que no la tenen. No perdis les esperances i consulta aquí els resultats.

Llegir més...


Enamorar-se et costa amics

Enamorar-se et costa amics pròxims, segons un estudi. Probablement tots sabem que una nova relació pot deixar-li poc temps als altres. Però ara la ciència ha posat alguns números en l'observació. Els investigadors de la Universitat d'Oxford van preguntar a les persones sobre el seu nucli intern d'amistats. Han vist com aquest número va canviar quan el romanç va entrar en l'equació.

Van trobar que el nucli, que compta amb cinc persones, es va reduir en dues quan un nou amant va arribar a dominar la vida diària. "Les persones que estan en relacions romàntiques, en lloc de tenir una mitjana de cinc [individus], només tenen quatre en aquest cercle". Això va explicar Robin Dunbar, professor d'antropologia evolutiva a Oxford. "I tenint en compte que una d'aquestes persones és la nova persona que va entrar en la teva vida, significa que has hagut de renunciar a altres dues".

Llegir més...


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de chico-bcn35

chico-bcn35

35 anys

Barcelona

chico de bcn de 35 años majo,agradable,sano al q ...

Fitxa de skipperzh

skipperzh

51 anys

Barcelona

Vivo en Port Vell en un Barco grande....

Fitxa de dulcesirena

dulcesirena

44 anys

Barcelona

una persona diferente especial divertida y cariño...

Fitxa de saderblue

saderblue

40 anys

Barcelona

Xico 39 anyos con una vida intensa deseando encont...