Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Sexe

Sexe

Secció de notícies relacionades amb el sexe. Aquí pots trobar una àmplia varietat d'articles i publicacions relacionades amb el món de la sexualitat. Tot el que té a veure amb les relacions, el zodíac, la salut, l'amor. També realitzarem recerques i reflectirem els resultats en diferents articles. És un tema que ha estat tabú durant dècades, però s'està abordant cada vegada més. A través de pàgines com aquesta, volem donar més informació sobre el tema. Parli sobre coses que ens interessen a tots en la vida quotidiana. Després de tot, el sexe ens ha portat a aquest món. Gaudeix de la vida i aprofita l'oportunitat de conèixer noves persones i xarxes socials.


Lligar a Tinder, missió impossible

Lligar en Tinder, missió impossible. O no? Imaginem que cadascun té les seves experiències en aquesta famosa xarxa social. Potser tampoc podem considera a Tinder com una xarxa social a l'ús. Res té a veure amb Facebook o Instagram. Serveix per a conèixer gent i, a priori, res més. Hi ha qui busca amistat, hi ha qui cerca parella i hi ha qui busca sexe. Quina és la teva experiència?

En el cas de la persona que escriu aquest article, l'experiència ha estat més aviat fluixa. Tot comença fa dos anys i mig amb l'adquisició d'un iPhone 7. Vaig decidir llavors installar aquesta famosa aplicació i veure què passava. Unes fotos, una descripció i poc més per a completar un perfil que a penes ens descriu. La meva localització, Madrid, semblava prometre coses interessants. No obstant això, bé pel meu aspecte físic, bé per la meva descripció, no vaig tenir cap sort. Què fallava? No ho vaig saber llavors i segueixo sense saber-ho ara.

Llegir més...


Coses que has de fer abans de tenir sexe

Coses que has de fer abans de tenir sexe. Tal vegada recentment vas començar a veure a un nou company i estàs tractant de pensar en formes excellents per a preparar l'escena per a un excellent sexe. O tal vegada has estat amb la teva parella durant tant de temps, estàs esperant un repàs sobre com crear un ambient més sensual en el dormitori. De qualsevol manera, hi ha una llista de tasques pendents abans de colpejar les fulles.

Si desitges estar realment llest per a la intimitat, considera això com una llista de verificació única. A continuació, consells dels experts sobre què fer abans de tenir relacions sexuals.

Llegir més...


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.