Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Amistat

Amistat

Secció de notícies relacionades amb l'amistat. Aquí pots trobar una àmplia varietat d'articles i publicacions relacionades amb el món de l'amistat. Tot el que té a veure amb les relacions, el zodíac, la salut, el sexe. També realitzarem recerques i reflectirem els resultats en diferents articles. L'amistat és una de les característiques més importants dels éssers humans. Això ens permet interactuar amb altres persones d'una manera més personal. Tots tenim amics i tots volem tenir bons amics al nostre costat. Li donarem consells per a trobar nous amics i conservar el que ja té. No importa si són persones pròximes o distants. No importa si és algú que no coneixem des de fa molt temps. Podem recuperar el temps perdut.


Amics per sempre

Tenir amics per sempre pot ser complicat. L'amistat durant l'adolescència pot ser molt fràgil. L'amistat a l'escola primària és més senzilla. Allí pots anar a algú en l'esbarjo i decidir que ara ets el millor amic per sempre. és fàcil subestimar la màgia de mantenir amistats a llarg termini al llarg dels 20 anys i més.

Llegir més...


Temps per a fer amics

Temps per a fer amics. Ès un gran honor que ens diguin el millor amic d'algú. Només cal veure la forma en què els personatges de comèdies com Friends i How I Met Meet Your Mother discuteixen sobre quin dels *pandilleros és el seu millor amic. Però els criteris perquè algú s'ajusti al rol de "BFF" són difícils de definir. No obstant això, un investigador de la Universitat de Kansas creu que ha desxifrat el codi.

En un nou article publicat al març en la revista de Relacions Socials i Personals, el professor d'Estudis de la Comunicació, Jeffrey Hall, va definir quant temps es necessita per a fer un amic i quant temps li pren a la gent travessar les diferents etapes de l'amistat. En la seva recerca anterior, va descobrir que el cervell d'una persona és capaç de manejar aproximadament 150 amistats alhora.

Llegir més...


Enamorar-se et costa amics

Enamorar-se et costa amics pròxims, segons un estudi. Probablement tots sabem que una nova relació pot deixar-li poc temps als altres. Però ara la ciència ha posat alguns números en l'observació. Els investigadors de la Universitat d'Oxford van preguntar a les persones sobre el seu nucli intern d'amistats. Han vist com aquest número va canviar quan el romanç va entrar en l'equació.

Van trobar que el nucli, que compta amb cinc persones, es va reduir en dues quan un nou amant va arribar a dominar la vida diària. "Les persones que estan en relacions romàntiques, en lloc de tenir una mitjana de cinc [individus], només tenen quatre en aquest cercle". Això va explicar Robin Dunbar, professor d'antropologia evolutiva a Oxford. "I tenint en compte que una d'aquestes persones és la nova persona que va entrar en la teva vida, significa que has hagut de renunciar a altres dues".

Llegir més...


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de Toni-LG

Toni-LG

51 anys

Barcelona

Soy cariñoso risueño formal y busco hombre para ...

Fitxa de wasdakar

wasdakar

53 anys

Barcelona

me gustaria conocer mujer para pasar un buenos rat...

Fitxa de Kateryna

Kateryna

24 anys

Barcelona

Soy una chica con curvas que quiere conocer gente ...

Fitxa de dany_dinamo_007

dany_dinamo_007

44 anys

Tarragona

holla.goapa qheres conosir...