Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Tinder

Tinder

Tinder és una de les aplicacions més famoses per a coquetejar. També pot usar-ho per a fer nous amics o tal vegada per a una aventura sexual. Un usuari actiu pot conèixer a moltes persones gràcies a aquesta aplicació. També és possible que algú trobi l'amor de la seva vida. Fins i tot és possible obtenir altres beneficis a més dels carnals o sentimentals. És una dels avantatges d'estar actiu en aquest lloc. En el cas d'usar Tinder Gold, la versió paga, les possibilitats augmenten considerablement. En aquesta secció, analitzarem diversos aspectes de la famosa aplicació de manera objectiva. Gaudeix la vida i aprofita l'oportunitat de conèixer gent nova.


Lligar a Tinder, missió impossible

Lligar en Tinder, missió impossible. O no? Imaginem que cadascun té les seves experiències en aquesta famosa xarxa social. Potser tampoc podem considera a Tinder com una xarxa social a l'ús. Res té a veure amb Facebook o Instagram. Serveix per a conèixer gent i, a priori, res més. Hi ha qui busca amistat, hi ha qui cerca parella i hi ha qui busca sexe. Quina és la teva experiència?

En el cas de la persona que escriu aquest article, l'experiència ha estat més aviat fluixa. Tot comença fa dos anys i mig amb l'adquisició d'un iPhone 7. Vaig decidir llavors installar aquesta famosa aplicació i veure què passava. Unes fotos, una descripció i poc més per a completar un perfil que a penes ens descriu. La meva localització, Madrid, semblava prometre coses interessants. No obstant això, bé pel meu aspecte físic, bé per la meva descripció, no vaig tenir cap sort. Què fallava? No ho vaig saber llavors i segueixo sense saber-ho ara.

Llegir més...


Tinder per a promocionar Instagram

Tinder per a promocionar Instagram. Realment funciona? Perquè sembla que sí, encara que sembli increible. Suposo que molts usuaris de Tinder s'hauran adonat. Molta gent posa en la seva descripció el seu usuari d'Instagram. I no posa res més. En alguns casos, arriba a dir que no usa Tinder i que prefereix que li enviin missatges privats per Instagram. Què s'aconsegueix amb això? Fer amistats o aconseguir parella és obvi que no. Però augmentar considerablement el número de "followers" en la xarxa social de fotografrías, sí.

Partim d'una base: Tinder és una aplicació amb errors. Però siguem sincers, els missatges habitualment funcionen bé. I continuem sent sincers: si un té les dues aplicacions installades, les pot usar per igual. és a dir, hi ha gent que està en Tinder amb l'únic objectiu d'augmentar la seva xarxa de seguidors en Instagram. I en el cas que em toca, perquè sóc home, ho he vist en molts perfils de noies o dones. Especialment noies joves, de 20-25 anys.

Llegir més...


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de dantebcn1985

dantebcn1985

27 anys

Barcelona

soy un chico de barcelona con ganas de conocer a g...

Fitxa de lauraluquerenge

lauraluquerenge

34 anys

Barcelona

me gustaria conocer un chico que tengan las cosas ...

Fitxa de Kikoteak

Kikoteak

18 anys

Barcelona

Soy un chico bastante Bueno me gusta las personas ...

Fitxa de amordulce2013

amordulce2013

65 anys

Barcelona

buscar un amor de verdad, solo con una chica joven...