Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Parella

Parella

Secció de notícies relacionades amb la parella. Aquí pots trobar una àmplia varietat d'articles i publicacions relacionades amb el món de les parelles. Tot el que té a veure amb amor, zodíac, salut, sexe, parella. També realitzarem recerques i reflectirem els resultats en diferents articles. I és que les relacions sempre són interessants. Si afecten persones pròximes o si afecten persones famoses. Ens centrarem principalment en aspectes que tenen a veure amb la salut de les relacions. Coses que són positives i negatives mentre duren. I també parlarem sobre les causes que condueixen a la separació de les parelles. Per a discussions, per a lluites.


Enamorar-se et costa amics

Enamorar-se et costa amics pròxims, segons un estudi. Probablement tots sabem que una nova relació pot deixar-li poc temps als altres. Però ara la ciència ha posat alguns números en l'observació. Els investigadors de la Universitat d'Oxford van preguntar a les persones sobre el seu nucli intern d'amistats. Han vist com aquest número va canviar quan el romanç va entrar en l'equació.

Van trobar que el nucli, que compta amb cinc persones, es va reduir en dues quan un nou amant va arribar a dominar la vida diària. "Les persones que estan en relacions romàntiques, en lloc de tenir una mitjana de cinc [individus], només tenen quatre en aquest cercle". Això va explicar Robin Dunbar, professor d'antropologia evolutiva a Oxford. "I tenint en compte que una d'aquestes persones és la nova persona que va entrar en la teva vida, significa que has hagut de renunciar a altres dues".

Llegir més...


Coses que has de fer abans de tenir sexe

Coses que has de fer abans de tenir sexe. Tal vegada recentment vas començar a veure a un nou company i estàs tractant de pensar en formes excellents per a preparar l'escena per a un excellent sexe. O tal vegada has estat amb la teva parella durant tant de temps, estàs esperant un repàs sobre com crear un ambient més sensual en el dormitori. De qualsevol manera, hi ha una llista de tasques pendents abans de colpejar les fulles.

Si desitges estar realment llest per a la intimitat, considera això com una llista de verificació única. A continuació, consells dels experts sobre què fer abans de tenir relacions sexuals.

Llegir més...


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de miguel_elmas45

miguel_elmas45

58 anys

Barcelona

no dejes para mañana lo que puedas hacer hoy , pa...

Fitxa de brett32

brett32

33 anys

Barcelona

Me gustaría reencontrar la pasión perdida. La se...

Fitxa de robertm1969

robertm1969

44 anys

Barcelona

Hola Gracias a tí por visitar este mi humilde per...

Fitxa de thipereth

thipereth

38 anys

Barcelona

Busco experiencias nuevas sexuales......