Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents

Què és "Cada Ovella Amb Sa Parella"?

El lloc web www.cadaovellaambsaparella.es és una pàgina nascuda de la idea d'un petit grup de gent la finalitat de la qual és permetre que altres persones puguin establir noves amistats o relacions.

Quin és la finalitat de? "Cada Ovella Amb Sa Parella"?

La finalitat de www.cadaovellaambsaparella.es no és una altra que la de permetre que la gent que es registri a la pàgina pugui conèixer a altres persones. No podem garantir resultats, però estem segurs que tindràs l'oportunitat de parlar amb moltes persones de la teva ciutat, del teu país o d'altres regions del món.

Per què és convenient pujar una foto?

Nosaltres no considerem que el físic sigui el més important en la vida, però sí som conscients que amb una breu descripció o amb algunes dades informatives és impossible arribar a l'altra persona. Per això creiem que la combinació de tots dos elements és positiva perquè tothom sàpiga millor com és cada usuari.

Per què "Cada Ovella Amb Sa Parella" és un servei de pagament?

Ens hem decidit a formar part del major servei de relacions personals del món: Prelinker. Actualment compten amb més de 30 milions d'usuaris repartits pel món. Creiem que és una gran oportunitat per a nosaltres i per als qui visiten la nostra pàgina, perquè les possibilitats de conèixer gent nova augmenten considerablement.

Qui ha de pagar per usar "Cada Ovella Amb Sa Parella"?

Prelinker estableix que els homes són els que hagin de pagar per usar el servei, podent triar entre tres tipus de quotes diferents: mensual, trimestral i semestral. Les dones no han de pagar per usar aquest servei.

Què succeeix amb l'usuari que tenia en "Cada Ovella Amb Sa Parella"?

Creiem que el millor és usar una sola aplicació dins de la nostra pàgina web, així que totes les fitxes del sistema usat fins avui desapareixeran a poc a poc.A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

PUBLICITAT
FACEBOOK