Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Condicions legals

Condicions legals

En el lloc web www.cadaovellaambsaparella.es, els amos del domini volen que l'usuari que es registra a la pàgina tingui l'oportunitat de conèixer a altres usuaris d'una forma fàcil i senzilla. Per a això, l'usuari ha d'estar conforme amb els termes i condicions que s'exposen a continuació. Ens reservem el dret a realitzar canvis en aquests termes a qualsevol moment i, per tant, acceptar aquests termes implica l'acceptació d'aquests canvis. D'aquesta forma, vostè haurà de revisar aquests termes per estar actualitzat sobre els mateixos. En qualsevol cas, la responsabilitat última recaurà sobre Prelinker Network, empresa que proporciona les eines necessàries per al registre d'usuaris.

Els termes i condicions són els següents:

1.- Conducta de l'usuari:

A. En usar el nostre Servei, vostè està d'acord amb actuar amb responsabilitat demostrant l'exercici de bon judici. Vostè ha d'estar d'acord amb: (a) no violar les lleis aplicables, (b) no infringir els drets de qualsevol tercer, incloent, sense restricció, la propietat intelelectual, la intimitat, la publicitat o els drets contractuals, (c) no usar la informació disponible pel nostre Servei per a qualsevol objectiu no autoritzat, (d) no interferir o danyar el nostre Servei, incloent l'ús de virus, bots, troyanos, atacs contra aquest servei, enviament de paquets o IP spoofing, etc, (i) no usar el nostre Servei per transmetre, distribuir, fixar o sotmetre qualsevol informació que concerneixi a qualsevol altra persona o entitat, incloent les fotografies d'uns altres, les targetes de crèdit o dèbit, la targeta de visita o els números de compte, (f) no usar el nostre Servei per distribuir correu electrònic no sollicitat ("spam") o publicitat, (g) no assetjar a altres usuaris del nostre Servei, (h) no recollir o emmagatzemar informació sobre qualsevol altre usuari del nostre Servei, (i) no usar el nostre Servei per a qualsevol objectiu comercial en absolut (j) i no ajudar a qualsevol tercer en la consecució de qualsevol dels anteriors apartats.

B. Vostè és l'únic responsable de les seves interaccions amb altres usuaris del nostre Servei. No serem responsables de cap dany o perjudici que sigui resultat de les seves interaccions amb altres usuaris del nostre Servei. Ens reservem el dret, però no tenim cap obligació, de supervisar interaccions entre vostè i altres usuaris del nostre Servei i prendre qualsevol altra acció per restringir l'accés a la disponibilitat de qualsevol material que nosaltres o un altre usuari del nostre Servei puguem considerar com a obscens, lascius, fastigosos, a l'excés violents o d'una altra manera desagradables.

2.- Privadesa:

Entenem les preocupacions o els interessos que vostè pot tenir sobre la seva intimitat. Així, volem respectar el seu dret de protegir la seva informació personal. No obstant això, el nostre Servei està dissenyat per permetre als usuaris fixar fotografies i informació sobre ells, així com perquè altres usuaris vegin els seus perfils. En conseqüència, en completar el formulari i pujar la seva fotografia i/o qualsevol informació personal, vostè renuncia a qualsevol expectativa d'intimitat. Si vostè no desitja tenir la seva fotografia o informació perquè sigui vista per uns altres, podrà no fer-ho i, si ho desitja, podrà donar-se de baixa i no usar el nostre Servei. En la majoria dels casos, no transferim aquesta informació a tercers no afiliats sense el seu consentiment. No obstant això, ens reservem el dret de transferir tal informació sense el seu consentiment amb la finalitat de prevenir una emergència, protegir o fer complir els nostres drets, protegir o fer complir els drets d'un tercer o en resposta a una ordre judicial o segons dictamini la llei.

3.- Uns altres:

El nostre Servei està pensat per a persones majors de 18 anys, de manera que no permetrem a ningú menor d'edat de 18 fer ús del mateix.

4.- Contingut per a l'usuari:

A. En completar el formulari de registre al nostre Lloc, vostè ens concedeix un dret perpetu, mundial, no exclusiu, sense drets i la llicència d'usar, reproduir, mostrar, modificar, distribuir, i promoure tal contingut de qualsevol forma, en tots els mitjans de comunicació coneguts o en els creats, a tot arreu al món, i per a qualsevol objectiu.

B. Vostè és l'únic responsable de qualsevol contingut que vostè transmeti a través de el nostre Servei. Vostè està d'acord amb no fixar qualsevol contingut que: (a) sigui difamatori o calumniós, (b) inclogui material sexualment explícit, (c) pugui denigrar a qualsevol grup ètnic, racial, sexual o religiós. (d) exploti imatges de persones menors de 18 anys, (i) fomenti l'ús de les drogues, incloent l'alcohol i el tabac, (f) empri paraules o imatges ofensiva, (g) caracteritzi la violència com a acceptable o desitjable, (h) contingui part de la seva informació de contacte personal, com la seva adreça de correu electrònic.

C. Ens reservem el dret a modificar, corregir o alterar qualsevol part de la informació que hi hagi inclòs en el formulari sempre que se surt-te alguna de les condicions declarades amb anterioritat.

5.- Contingut per a tercers:

En usar el nostre Servei, vostè pot tenir accés al contingut de tercers. Nosaltres no controlem el contingut d'aquests tercers. Vostè convé que, usant el nostre Servei, pot ser exposat al contingut de tercers que sigui fals, ofensiu, indecent o, d'una altra manera, desagradable. En cap cas anem a estar obligats pel contingut de tercers.

6.- Drets del propietari:

A. Vostè està d'acord amb que tot el contingut i els materials disponibles sobre el nostre Lloc estan protegits: publicitat, drets d'autor, marques registrades, patents, secrets de creació o un altre dret de propietat i lleis. Excepte que estigui autoritzat per nosaltres, vostè està d'acord amb no vendre, llogar, modificar, distribuir, copiar, reproduir, transmetre, mostrar públicament,realitzar, publicar, adaptar, corregir o crear treballs derivats de materials o contingut disponible en el nostre Lloc. No obstant això, vostè pot usar el contingut i materials del nostre Lloc en el curs de la seva ocupació normal, personal, sense ànim de lucre.

B. Vostè està d'acord amb no recuperar dades o un altre contingut o qualsevol material del nostre Lloc per crear, directa o indirectament, una collecció, la base de dades, el directori o alguna cosa semblant, ni per mètodes manuals, ni a través de l'ocupació de "bots" o d'una altra manera. Vostè està d'acord amb no emprar qualsevol de les nostres marques registrades com metatags sobre altres llocs web. Vostè està d'acord amb no mostrar el nostre Lloc en un marc o iframe sense el nostre exprés consentiment, que pot ser sollicitat posant-se en contacte amb nosaltres en info@cadaovejaconsupareja.es. Vostè, no obstant això, pot establir enllaços ordinaris a la nostra pàgina sense el nostre permís.

7.- Fi del servei:

Vostè convé que podem posar fi al seu accés al nostre Servei per qualsevol raó, incloent com a motius la violació d'aquestes condicions. Vostè convé, a més, que qualsevol fi del seu accés al nostre Servei pugui ser efectuat sense previ avís, i reconèixer i convenir que immediatament podem desactivar o suprimir qualsevol dels seus comptes i tota la informació relacionada, així com els arxius en tals comptes. Finalment, vostè convé que no serem obligats per vostè o cap tercer per posar fi al seu accés al nostre Servei.

8.- Interrupció del servei:

Reservem el dret per modificar o interrompre, a qualsevol moment, temporal o permanentment, qualsevol part del nostre Servei amb o sense previ avís. Vostè convé que no serem obligats per vostè o per cap tercer a modificar o interrompre el nostre Servei.

9.- Representacions i garanties:

Per la present: (a) vostè té el poder i l'autoritat per actuar conforme a aquestes condicions, (b) l'ocupació del nostre Servei no infringirà els drets d'autor, la marca registrada, la publicitat o cap altre dret legal de cap tercer, (c) vostè complirà amb totes les lleis aplicables en la utilització del nostre Servei i en la contractació de totes les activitats que provinguin o estiguin relacionades amb aquestes condicions, incloent, sense restricció, posar-se en contacte amb altres usuaris del nostre Servei.

10.- Rectificació de garanties:

A. Si vostè usa el nostre servei, ho fa sota el seu risc propi i exclusiu.

B. No garantim que (a) en el nostre servei trobarà les seves exigències, (b) el nostre servei serà ininterromput, oportú, segur o sense errors, (c) qualsevol informació que vostè pugui obtenir sobre el nostre servei serà exacta o fiable, (d) la qualitat de qualsevol producte, servei, informació o un altre material comprat o obtingut per vostè a través del nostre servei serà de la seva satisfacció, (i) qualsevol informació que vostè proporcioni no serà revelada a tercers, (f) qualsevol error en qualsevol dada o programari serà corregit.

C. Si vostè transmet qualsevol contingut emprat pel nostre servei, ho fa sota el seu risc exclusiu. Vostè és l'únic responsable de qualsevol pèrdua o dany que causin tals accions.

D. Cap dada, informació o consell obtingut per vostè de forma oral o escrita crearan alguna garantia que estigui expressament indicada en aquestes condicions.

11.- Límits sobre responsabilitat:

A. Vostè convé que no serem responsables de cap dany o perjudici directe, indirecte, secundari, consegüent o exemplar (fins i tot si nosaltres hem estat informats de la possibilitat de tals danys i perjudicis), provenint o estant connectats amb: (a) l'ús del nostre servei, (b) el cost de reemplaçament de qualsevol ben o mercaderia, servei o informació comprada o obtinguda com a conseqüència de qualsevol informació o de transaccions signades pel nostre servei, (c) descobriment d'accés no autoritzat o alteració del seu contingut, (d) declaracions, conducta o omissions de qualsevol proveïdor de servei o un altre tercer sobre el nostre servei, (i) qualsevol altra matèria que provingui o estigui relacionada amb el nostre servei o aquestes condicions.

B. No serem responsables de cap fracàs o retard de la relació conforme a aquestes condicions quan això sigui a causa de causes que escapin al nostre control raonable, incloent catàstrofes naturals, actes governamentals o omissions, lleis o regulacions, terrorisme, vagues de treball o dificultats, interrupcions de sistemes de comunicacions, maquinari o programari, vagues de transport, etc.A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

PUBLICITAT
FACEBOOK