Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Agraïments

Agraïments

Cada pàgina web realitzada requereix d'uns esforços determinats. En algunes ocasions són tots personals, però de vegades comptem amb l'ajuda desinteressada d'altres persones properes a nosaltres.

En el cas de www.cadaovellaambsaparella.es, algunes persones han ajudat de manera totalment desinteressada i han aconseguit millorar la qualitat d'aquest website.

Vull agrair especialment l'ajuda rebuda per part de Laura Sánchez, que es va encarregar de realitzar el meravellós logo que corona la nostra pàgina web. Gràcies a ella nostra pàgina és més nostra, més original, més personal.

També vull agrair a Felipe haver-nos donat l'oportunitat de canviar la integració per oferir un servei de més qualitat a les persones que estan interessades a donar-se d'alta en www.cadaovellaambsaparella.esA continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de morenikosim

morenikosim

21 anys

Barcelona

hablamos i me conoces jejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Fitxa de ferrisun

ferrisun

20 anys

Barcelona

Me llamo Ferran y tengo 20 añitos, soi un chico a...

Fitxa de hamm_85

hamm_85

27 anys

Lleida

hola. bueno la verdad es que mi gustaria conocer a...

Fitxa de crypton17

crypton17

58 anys

Girona

un peu sauvage; adore la mer et la voile et faire ...

PUBLICITAT
FACEBOOK