Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Agraïments

Agraïments

Cada pàgina web realitzada requereix d'uns esforços determinats. En algunes ocasions són tots personals, però de vegades comptem amb l'ajuda desinteressada d'altres persones properes a nosaltres.

En el cas de www.cadaovellaambsaparella.es, algunes persones han ajudat de manera totalment desinteressada i han aconseguit millorar la qualitat d'aquest website.

Vull agrair especialment l'ajuda rebuda per part de Laura Sánchez, que es va encarregar de realitzar el meravellós logo que corona la nostra pàgina web. Gràcies a ella nostra pàgina és més nostra, més original, més personal.

També vull agrair a Felipe haver-nos donat l'oportunitat de canviar la integració per oferir un servei de més qualitat a les persones que estan interessades a donar-se d'alta en www.cadaovellaambsaparella.esA continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de oshun28

oshun28

57 anys

Barcelona

Què busco? Un amigo, un compañero, un amante. Un...

Fitxa de jbernal57

jbernal57

55 anys

Barcelona

Soy un tio abierto y muy tranquilo,me gusta probar...

Fitxa de emarey

emarey

37 anys

Barcelona

contacto, afecto amor,sexo,compartir,expresarme,qu...

Fitxa de nyke

nyke

44 anys

Barcelona

divertido,sincero,tierno cariñoso,leal,me gusta i...

PUBLICITAT
FACEBOOK