Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Sexe durant el coronavirus

Sexe durant el coronavirus

Sexe / Per

Sexe durant el coronavirus

El sexe durant el coronavirus s'ha convertit en una preocupació per a moltes persones. I també ho serà quan tot això vagi passant. Perquè caldrà tenir en compte coses que abans no pensàvem abans de tenir relacions sexuals. Les parelles que estiguin portant el confinament juntes no tindran gairebé problemes si no tenen símptomes. Però què passarà amb les altres persones que no tenen parella estable? Quan la quarantena acabi, hi haurà gent amb grans desitjos de mantenir sexe.

Aplicacions com Tinder o Badoo han vist incrementada la seva activitat durant aquestes setmanes. És molt probable que quan ens deixin sortir de casa, hi hagi gent amb ganes d'alleujar la seva tensió sexual. Què fer? Quines mesures prendre? En l'actualitat, sembla que preocupa més contreure aquest virus que una malaltia de transmissió sexual. Però creiem que al final tot va de la mà i la paraula clau és la mateixa: higiene. Per tant, us donarem uns consells perquè gaudiu del sexe quan tot això passi. Perquè passarà i a poc a poc tornarem a la normalitat.

Sexe durant el coronavirus

Com deia, tot girarà entorn de la higiene. Si vols tenir sexe durant i després del confinament, mira els seguents consells:

  • Informa't sobre les vies de contagi. Fins al moment se sap que són saliva, mucositat i femta; els fluids íntims no entren en aquesta llista.
  • Mantingues relacions sexuals segures. En aquests moments, el teu millor company de jocs sexuals ets tu. Això sí, cuida la higiene més que mai, tant de les teves mans com de les 'joguines' que utilitzis.
  • Et cuidat durant les relacions sexuals. Evita els petons i el sexe anal, encara que s'utilitzin condons. La higiene és, més que mai, de vital importància.
  • Evita el sexe si la teva parella no es troba bé. Tant si presenta els símptomes propis del coronavirus com si forma part de la població de risc.
  • No deixis de posar mesures per a prevenir les malalties de transmissió sexual o els embarassos no desitjats.

A poc a poc, tot s'anirà normalitzant però fins llavors és millor anar amb compte.


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de setenet

setenet

36 anys

Barcelona

Soy extrovertido, aventurero, apasionado, muy cari...

Fitxa de BARCELONESA

BARCELONESA

49 anys

Barcelona

SOÑADORA...

Fitxa de jmoncef

jmoncef

32 anys

Barcelona

una mujer francesa , guapa alta , romantica , trab...

Fitxa de chpi

chpi

49 anys

Barcelona

Soy un poco picaro soy discreto ytranquilo me gust...