Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Preguntes sobre el matrimoni

Preguntes sobre el matrimoni

Matrimoni / Per

Preguntes sobre el matrimoni

Preguntes sobre el matrimoni. Tot aquest assumpte parteix d'una parella particularment interessant que va conèixer Ellen McCarthy Rosenthal. La futura núvia era una treballadora social. Abans que ella i la seva parella es mudessin a viure juntes, van elaborar una llista de 200 preguntes. Hi ha molts problemes que poden fer que una unió sigui feliç, com els diners, el sexe, la religió i l'educació dels fills.

Una gran part de saber si la seva parella és una bona opció és interrogar les seves pròpies preferències i objectius. Les parelles més felices i reeixides tenen una cosa en comú: expectatives raonables.

Llavors, per a assegurar-se que està entrant en una associació conscient, compatible i saludable, aquí hi ha cinc preguntes sobre el matrimoni que un ha de fer-se abans de casar-se:

1. És aquesta relació justa?

En planificar un matrimoni, és possible que se senti inclinat a discutir com dividir les finances. Però què passa amb l'equilibri del treball emocional? Si una persona sempre està donant més, comprometent-se i enfocant-se a satisfer les necessitats de l'altra parella, una reavaluació està en ordre. "Una cosa desequilibrada pot tornar i mossegar-te. Gastar tota la teva energia a mantenir a una persona feliç es converteix en una càrrega massa gran una vegada que hi ha nens, hipoteques i pares malalts".

2. Com van inculcar els meus pares certes expectatives?

Si bé cada parella és única, és important examinar com els seus pares i uns altres familiars van contribuir a les seves expectatives sobre la vida familiar. *Amiira *Ruotola, escriptora del llibre *How *to *Keep *Your *Marriage *From *Sucking, diu que ella i el seu marit van aprendre ràpidament que tenien marcs de referència molt diferents: en la seva família, els nens sempre venien primer. En la família de *Greg *Behrendt, el matrimoni dels seus pares era primordial i s'esperava que els nens anessin més independents. "Vostè no sols sap intuitivament el que significa la família per a una altra persona; i no pot esperar que ells sàpiguen el que significa per a vostè", diu ella.

3. Vull fills?

Algunes diferències són més difícils de negociar que unes altres. Si una persona desitja tenir fills i l'altra no, serà difícil trobar un compromís. "Si vol tenir fills, no continui en una relació en la qual l'altra part no estigui segura". Barbara *Grossman i el Dr. Michael Grossman, coautors de The Marriage *Map, van aconsellar recentment per correu electrònic. "Li recomanem que li digui amablement i amb amabilitat a la seva parella que, si canvien d'opinió, poden avisar-li, però mentrestant, sortiran amb altres persones".

4. Quines són les meves metes en la vida? Són compatibles amb les metes de la meva parella?

Asseguri's de tenir clar el que vol, tant ara com dins de 10 anys. Rob *Scuka, director executiu de l'Institut Nacional de Millora de les Relacions, diu que és important interrogar els grans objectius de la seva vida i assegurar-se que estiguin prou sincronitzats amb els grans objectius de la vida del seu company. "Si una persona vol una cosa radicalment diferent, discutiràs sobre això", diu. En lloc de fer suposicions implícites, asseguri's d'obtenir claredat abans de casar-se.

5. Què faré per a preparar-me per al meu matrimoni?

Rosenthal, reportera de *The Washington Post, va conèixer a moltes parelles que estaven molt preparades per al dia de les seves noces. No obstant això, poques pensaven activament en com construir un matrimoni reeixit. "Creiem que l'amor i les relacions han de ser intuitius, però això és una ximpleria", diu ella. "Necessitem adquirir les eines per a ser bons en les relacions". *Rosenthal encoratja a les parelles a fer un pla, ja sigui llegir llibres junts sobre relacions saludables, obtenir assessorament per a solucionar els problemes que ja han sorgit o assistir a un taller d'educació matrimonial.

Aquestes són 5 preguntes sobre el matrimoni de gran importància. Potser són fins i tot importants fer-les-hi abans de tenir una relació en parella. Perquè el compromís moral s'adquireix en tenir parella, no en casar-se amb la parella. Però cada persona és un món.


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de YOTO5

YOTO5

19 anys

Barcelona

Soy un chico de 19 al que le va la aventura y prob...

Fitxa de danipetrovtodor

danipetrovtodor

34 anys

Barcelona

soy un chiko normal,divertido kon ganas a pasarlo ...

Fitxa de nahq

nahq

42 anys

Barcelona

Apasionada y sencible me gustan los buenos momento...

Fitxa de ceubeca

ceubeca

54 anys

Barcelona

Soy alegre, sincera, no me gusta los malos rollos....