Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Matrimoni

Matrimoni

Secció de notícies relacionades amb el matrimoni. Aquí pot trobar una àmplia varietat d'articles i publicacions relacionades amb el món del matrimoni. Tot el que té a veure amb amor, zodíac, salut, sexe. També realitzarem recerques i reflectirem els resultats en diferents articles. I és que les noces sempre són interessants. Si afecten persones pròximes o si afecten persones famoses. Ens centrarem principalment en aspectes que tenen a veure amb la salut de les relacions. Coses que són positives i negatives mentre duren. Fins i tot ens ocuparem del divorci, fet inevitable en alguns casos. Gaudeix la vida i aprofita l'oportunitat de conèixer gent nova.


Preguntes sobre el matrimoni

Preguntes sobre el matrimoni. Tot aquest assumpte parteix d'una parella particularment interessant que va conèixer Ellen McCarthy Rosenthal. La futura núvia era una treballadora social. Abans que ella i la seva parella es mudessin a viure juntes, van elaborar una llista de 200 preguntes. Hi ha molts problemes que poden fer que una unió sigui feliç, com els diners, el sexe, la religió i l'educació dels fills.

Una gran part de saber si la seva parella és una bona opció és interrogar les seves pròpies preferències i objectius. Les parelles més felices i reeixides tenen una cosa en comú: expectatives raonables.

Llegir més...


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.