Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Fer amics sent adult

Fer amics sent adult

Amistat / Per

Fer amics sent adult

Fer amics sent adult. En la cultura actual saturada de xarxes socials, la possibilitat de formar amistats fora de línia pot sentir-se més descoratjadora que mai. Si bé la majoria de nosaltres fem connexions digitals tots els dies amb alegria, acostar-se a les persones en la vida real és més un art matisat; particularment quan les seves intencions són purament platòniques.

Evidentment, és alguna cosa amb el que molta gent lluita. Un estudi recent realitzat per Campaign to End Loneliness va revelar que més de la meitat dels adults del Regne Unit senten que no han fet un nou amic en "molt de temps". Encara que fer amics sent adult pot semblar la cosa més fàcil del món quan estàs constantment envoltat de gent a l'escola i en la universitat, és molt més complicat que un adult de ple dret. Et trobes amb menys gent i els viatgers eviten el contacte visual.

Llavors, com pots fer-ho? Parlem amb Barbara Bloomfield i Kate Leaver, autora de The Friendship Curi. Elles van compartir els seus millors consells per a fer nous amics com a adults.

Fer amics sent adult

Abans de començar a buscar pertot arreu per a la seva pròxima relació, Leaver suggereix fer un inventari de les seves relacions existents. "Molt sovint perdem possibles amistats per complaença, mandra o por al rebuig". Afegeix més tard: "Tens veins als quals puguis convidar a prendre una copa? Companys que podrien reunir-se fora d'horari i conèixer bé? Una amiga del teu nuvi o germana que sempre t'ha agradat?". Aprofitar les relacions que ja tens, per insignificants que semblin, pot ser una manera fàcil de començar el teu camí cap a noves amistats.

Ser audaç

La formació de relacions romàntiques té a veure amb el fet que algú faci un salt de fe i faci el primer moviment. El mateix s'aplica a les amistats. Si sospita que podria portar-se bé amb algú, tingui el coratge de demanar-los un cafè o vi o un sopar o brioixos i te, suggereix Leaver. "La majoria de la gent està encantada que t'ho preguntin, així que calla la veu al teu cap que et diu que la gent pensarà que t'estàs tornant massa forta".

Mostrar un genuí interès en la seva vida

Quan es tracta d'interactuar amb el seu futur amic desitjat, és imperatiu mostrar un interès personal en el que han de dir. Una manera de fer això és fent preguntes reflexives; és a dir, aquelles que no condueixen a una xerrada banal i genèrica. "Molt sovint ens conformem amb 'com va ser el teu cap de setmana?' i 'tens vacances per venir?'. "Si fas preguntes adequades i interessants, podries arribar a conèixer a algú millor i més ràpid", suggereix Leaver. "Esbrini què pensen del món, què estan llegint, què farien si no estiguessin en el seu treball actual: escoltin activament i preguntin més. Molt sovint ens veiem atrapats en els nostres propis pensaments i ens preguntem què pensa algú de nosaltres que oblidem les nostres habilitats de conversa".

Sé de ment oberta

"Sovint, tenim una tendència a ser atrets per persones de la mateixa edat, que provenen d'un entorn similar i tenen interessos similars, però algú amb qui tingui menys en comú en la superfície pot oferir una perspectiva diferent i obrir-li a nous Experiències i oportunitats ", suggereix Bloomfield.

Revelar una cosa personal des del principi

Leaver descriu l'amistat com "un intercanvi de vulnerabilitats" i suggereix divulgar una cosa personal des del principi, ja que això actua com una drecera cap a la intimitat, permetent que totes dues parts parlin amb franquesa entre elles. "Faci això i observi quant més ràpid se sent una connexió amb algú", diu ella.

Sigues pacient a l'hora de fer amics

Pot prendre temps formar amistats duradores, així que no et sentis abatut si no ets el millor amic d'algú immediatament, diu Bloomfield. Mostri interès en algú convidant-los a les coses i mantenint-se en contacte sense pressionar-los, ja que això podria ser contraproduent.

Usar la tecnologia per a fer plans futurs

Només perquè estàs fent amics IRL i no en una aplicació, la tecnologia està lluny de ser redundant quan es tracta de mantenir amistats i mantenir un diàleg significatiu, especialment si vius en diferents àrees, per exemple.

Si bé les plataformes com WhatsApp poden ser útils per a realitzar seguiments de cites d'amistat, és a dir, dir-li a algú que va gaudir de la seva companyia i li agradaria fer un altre arranjament, les plataformes com Twitter i Instagram també poden ser excellents eines per a descobrir qui pot ser un bon amic. Per a tu, diu Leaver, particularment si ets introvertit.


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de lauraluquerenge

lauraluquerenge

34 anys

Barcelona

me gustaria conocer un chico que tengan las cosas ...

Fitxa de george2

george2

32 anys

Barcelona

hola me llamo jordi y estoy aqui para conocer muje...

Fitxa de mavasa

mavasa

54 anys

Barcelona

soy una persona afable,cariñosa,romanti ca,homest...

Fitxa de dicoleon

dicoleon

30 anys

Barcelona

soy un chico pasivo busco a un activo atletico...