Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Amor al maig segons l'horòscop

Amor al maig segons l'horòscop

Amor, Horòscop / Per

Amor al maig segons

Amor al maig segons l'horòscop, què diu el zodíac? Estem en un mes propici per a trobar parella. Analitzarem cada signe zodiacal i pronosticar si trobaràs l'amor aquest mes. Els dotze signes vénen carregats de notícies positives. Tant per a elles com per a ells; tant per als que tenen parella com per als que no la tenen. No perdis les esperances i consulta aquí els resultats.

Amor al maig segons l'horòscop

Àries: si has començat una relació, l'inici serà difícil. No obstant això, t'aniràs adaptant a la situació. Durant aquest mes es compliran els teus propòsits de vida.

Taure: serà un mes positiu per a tu. Has d'aprofitar i millorar els detalls que no t'agraden. Diverteix-te amb les persones que més vols.

Bessons: maig serà un mes on viuràs moments de passió amb el teu actual parella. Això et portarà a ser més conscient de l'amor que existeix entre tots dos.

Càncer: aquest mes no serà molt bo en l'amor. Per tant, has de prendre la iniciativa i recuperar la comunicació amb la teva parella. Sigues fort i vaig donar el que sents.

Llegeixo: l'amor et posarà en dificultats. La teva família serà un gran suport. No obstant això, aquesta situació adversa passarà i el teu estat d'ànim millorarà.

Virgo: al maig estaràs més inquiet en el terreny sentimental. Has de tenir paciència i relaxar-te, podries defraudar a algú que vols molt.

Lliura: estàs susceptible i això t'ajudarà a descarregar tots els teus sentiments. En aquest mes coneixeràs a algú molt especial que t'ajudarà a veure la vida de manera diferent.

Escorpió: si estàs soltera, és el millor moment per a descobrir-te a tu mateixa. Si estàs en parella la teva relació serà millor que mai i començaràs a fer plans de futur.

Sagitari: maig serà un mes recarregat d'energies positives on recuperaràs aquesta espurna que et caracteritza.

Capricorn: si tens parella, hi haurà molts canvis positius. Si estàs soltera és el millor moment per a conèixer-te a tu mateixa.

Aquari: deixa de mirar al passat i comença la teva nova vida de manera positiva. La teva relació amb la teva família serà més forta. Podràs relacionar-te millor amb les persones del teu voltant.

Peixos: trobaràs l'amor al maig gràcies a l'equilibri emocional que tant buscaves.

Trobar l'amor

Encara que sabem que no existeix la recepta màgica per a trobar l'amor, sí que creiem en certes fórmules. No ho dubtis i entra en la nostra web de Cada Ovella Amb Sa Parella. Tria l'opció que més et convingui i prova de conèixer gent del teu país o de qualsevol part del món.


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.

Fitxa de BARCELONESA

BARCELONESA

49 anys

Barcelona

SOÑADORA...

Fitxa de Sonymor

Sonymor

54 anys

Barcelona

Sincero, honesto. Amigo de mis amigos....

Fitxa de mghands

mghands

22 anys

Barcelona

chico joven busca madura para hacerle pasar un bue...

Fitxa de Atensis

Atensis

45 anys

Barcelona

Conocerme....