Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Amor al maig segons l'horòscop

Amor al maig segons l'horòscop

Amor, Horòscop / Per

Amor al maig segons

Amor al maig segons l'horòscop, què diu el zodíac? Estem en un mes propici per a trobar parella. Analitzarem cada signe zodiacal i pronosticar si trobaràs l'amor aquest mes. Els dotze signes vénen carregats de notícies positives. Tant per a elles com per a ells; tant per als que tenen parella com per als que no la tenen. No perdis les esperances i consulta aquí els resultats.

Amor al maig segons l'horòscop

Àries: si has començat una relació, l'inici serà difícil. No obstant això, t'aniràs adaptant a la situació. Durant aquest mes es compliran els teus propòsits de vida.

Taure: serà un mes positiu per a tu. Has d'aprofitar i millorar els detalls que no t'agraden. Diverteix-te amb les persones que més vols.

Bessons: maig serà un mes on viuràs moments de passió amb el teu actual parella. Això et portarà a ser més conscient de l'amor que existeix entre tots dos.

Càncer: aquest mes no serà molt bo en l'amor. Per tant, has de prendre la iniciativa i recuperar la comunicació amb la teva parella. Sigues fort i vaig donar el que sents.

Llegeixo: l'amor et posarà en dificultats. La teva família serà un gran suport. No obstant això, aquesta situació adversa passarà i el teu estat d'ànim millorarà.

Virgo: al maig estaràs més inquiet en el terreny sentimental. Has de tenir paciència i relaxar-te, podries defraudar a algú que vols molt.

Lliura: estàs susceptible i això t'ajudarà a descarregar tots els teus sentiments. En aquest mes coneixeràs a algú molt especial que t'ajudarà a veure la vida de manera diferent.

Escorpió: si estàs soltera, és el millor moment per a descobrir-te a tu mateixa. Si estàs en parella la teva relació serà millor que mai i començaràs a fer plans de futur.

Sagitari: maig serà un mes recarregat d'energies positives on recuperaràs aquesta espurna que et caracteritza.

Capricorn: si tens parella, hi haurà molts canvis positius. Si estàs soltera és el millor moment per a conèixer-te a tu mateixa.

Aquari: deixa de mirar al passat i comença la teva nova vida de manera positiva. La teva relació amb la teva família serà més forta. Podràs relacionar-te millor amb les persones del teu voltant.

Peixos: trobaràs l'amor al maig gràcies a l'equilibri emocional que tant buscaves.

Trobar l'amor

Encara que sabem que no existeix la recepta màgica per a trobar l'amor, sí que creiem en certes fórmules. No ho dubtis i entra en la nostra web de Cada Ovella Amb Sa Parella. Tria l'opció que més et convingui i prova de conèixer gent del teu país o de qualsevol part del món.


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.