Cada Ovella Amb Sa Parella

Inici | Blog | Amistat durant el coronavirus

Amistat durant el coronavirus

Amistat / Per

Amistat durant el coronavirus

L'amistat durant el coronavirus es posa a prova a causa de l'aillament que sofrim. Són dies difícils en tots els sentits perquè poca gent ha passat per una situació així. Però tenim la gran sort dels avanços tecnològics que hi ha en la nostra època. Les xarxes socials són una manera de fuita d'aquesta peculiar realitat a la qual ens estem enfrontant actualment. Perquè no podem ni hem d'estar tot el dia veient les males notícies que genera aquesta malaltia. Hem d'aprofitar per a contactar amb els nostres amics a través de les diferents aplicacions que hi ha al nostre abast.

Durant aquestes setmanes, hem usat el telèfon més que mai. No sols per a entrar en Whatsapp i enviar missatges, sinó també per a fer crides. No volem perdre el contacte amb aquestes persones que han marcat i condicionat la nostra vida d'una manera positiva. Per això no podem perdre l'amistat durant el coronavirus. No deixis d'usar Whatsapp, Telegram o Skype. Continua parlant amb tots ells i preparada una trobada per a quan tot això acabi. Segur que tots junts voldreu prendre una canya i celebrar en gran que la vida torna així a la normalitat.

També hi ha la possibilitat de buscar i trobar noves amistats. Actualment existeixen moltes pàgines web i aplicacions que serveixen a aquest efecte. Nosaltres disposem de la nostra i sempre l'aconsellarem. Però ho farem amb més èmfasi durant aquest peculiar període de la nostra història. Per això, si vols fer amics, contactes i conèixer gent, et convidem al fet que entris en la pàgina web. Trobaràs persones de qualsevol part del món, de totes les edats i creences. Hi ha milions d'usuaris que aquests dies busquen distreure la seva atenció de la pandèmia que sofrim. I creiem que la nostra pàgina és ideal per a aquests moments.


A continuació pots veure algunes fitxes dels nostres usuaris. Si vols contactar amb ells, el primer que has de fer és clicar a la foto o en el nickname. Després, quan estiguis en la fitxa, hauràs de fer clic en el va botar 'Conèixer' i emplenar el formulari.